Fashion Blog

 1. Herenmode trends 2021

  Herenmode trends 2021

  Het afgelopen jaar is een jaar waarin veel verschillende kledingstijlen zijn ontwikkkeld. Daarom gaan wij voor jou de laatste mode op een rijtje zetten. Zodat jij gemakkelijk kan zien wat je leuk vindt en wat er bij jou in de kast ontbreekt.

  Modetrend: Oversized

  Waarschijnlijk is het je niet ontkomen buiten de deur, oversized kleding. De oversized fit is in het jaar 2020 alleen maar bekender geworden en zou ook alleen nog maar gaan groeien. Maar hoe komt het dat oversized kleding zoveel word gedragen? De grootste reden dat mensen oversized kleding dragen is dat het gewoon ontzettend lekker zit. Doordat je veel meer stof hebt om je in te bewegen zal je het ook niet snel koud krijgen. Kijk bijvoorbeeld naar een oversized Hugo t-shirt, lekkere fit en makkelijk

  Lees meer »
 2. Shoppen op Afspraak

  Shoppen op afspraak bij Sherwood Forest

  Vanaf heden is het weer mogelijk om te shoppen op afspraak. Wat zijn wij daar blij mee! Eindelijk kunnen wij weer klanten in onze winkels ontvangen. Wij hebben dit echt gemist, en wij merken ook dat onze klanten dit gemist hebben. Er zit toch een groot verschil tussen shoppen in de winkel of shoppen via internet. In de winkel kun je de kleding met eigen ogen zien en voelen. Je weet op deze manier direct of iets je aanspreekt of juist niet.

  Het is heerlijk om de stoffen van de verschillende items te kunnen voelen. Uiteraard is het ook fijn dat je de kleding kan passen. Je kunt zo een mooie outfit (laten) samenstellen en die vervolgens gelijk passen. Zo weet je direct of iets wel of niet bij elkaar past!

  Nieuwe Collectie in de winkels

  Wij hebben de afgelopen tijd veel nieuwe collectie binnen gekregen. Wij hebben zoveel mogelijk items gelijk gefotografeerd om alles online te kunnen tonen! We hebben nieuwe collectie

  Lees meer »
 3. Positief ondernemen in een aparte tijd

  Positief ondernemen in een aparte tijd.

  Bijna geen een van ons heeft dit ooit meegemaakt. Een lockdown, advies om thuis te blijven en gesloten horeca en winkels. Wat doen wij als winkel in tijden van een lockdown? Want fysiek zijn we dicht! Dit is de eerste keer in onze 32 jarige geschiedenis dat we verplicht dicht moeten blijven. Maar zoals vele van jullie weten doen wij als Sherwood Forest altijd dingen op onze eigen manier.

  Ondernemen in de eerste lockdown

  Ook tijdens de eerste lockdown in maart was het in het begin even wennen. We hebben gelijk vergaderd met ons team en besloten dat we het allerbeste ervan gingen maken. Toen konden we gelukkig nog open blijven. De regels van het RIVM hebben wij altijd zeer serieus genomen. Want we wilde natuurlijk op een zo veilige mogelijke manier open blijven. 

  Private Shopping by Sherwood Forest 

  Ondernemen op onze eigen manier deden we met name door Private Shopping.

  Lees meer »
 4. Handpicked Jeans

  HANDPICKED JEANS

  Handpicked jeans is nieuw bij Sherwood Forest! Deze prachtige jeans komen uit Italie.

  Ze worden in Italie gemaakt met de meest bijzondere stoffen uit Japan. Ze worden gemaakt door de Giada Fabriek. Dit zijn de beste jeansmakers ter wereld.

  Elke jeans van Handpicked ademt kwaliteit. Dit zit echt in het DNA van het merk. Giada heeft altijd de broeken van Jacob Cohen geproduceerd. Sinds 2 jaar zijn ze met hun eigen label begonnen.

  Handpicked Orvieto

  Het model genaamd de Handpicked Orvieto is het meest populaire model van dit italiaanse merk. Dit is een mooie slim-fit broek, geschikt voor iederen man. Je kan de jeans mooi zakelijk gebruiken, maar ook in je vrije tijd!

  Armani Spijkerbroek - Hugo Boss Spijkerbroek - Pure White Spijker broek

  We hebben ook de nieuwste broeken van Armani binnen. Mooie tijdloze jeans. Van Hugo verkopen we het mooie slim-fit model. Deze heeft een super goede fit voor de moderne

  Lees meer »
 5. Armani

  ARMANI

  Armani kleding

  Armani is een van de grootste kledingmerken ter wereld.

  Het Italiaanse modehuis staat bekend om de luxe mode die ze al jaren maken. Veel mensen herkennen Armani ook aan het adelaarslogo. Deze zie je vaak terug op de Armani kleding.

  Armani heeft in de loop der jaren echt een imperium opgebouwd. Armani heeft hotels, restaurants en overal ter wereld de mooiste winkels. De grootste sterren lopen rond in de Armani kleding.

  Wij verkopen meerdere lijnen van het modehuis Armani. Dit komt omdat we aan zoveel mogelijk mensen, mooie items willen laten zien. De lijnen van Armani die we verkopen zijn: Emporio Armani, EA7 en Armani Exchange.

  Lees meer »
 6. Sherwood Forest x COVID-19 UPDATE

  Sherwood Forest, veelgestelde vragen over bestellingen en COVID-19

  Informatie: Bestellingen en Corona virus.

  Wij als Sherwood Forest zijn van mening dat onze rol in het bedienen van klanten, juist in deze bijzondere tijd, waardevol is. We willen ervoor zorgen dat onze klanten de producten kunnen bestellen/kopen, in onze winkels of webshop, die ze nodig hebben. De afgelopen weken zien we een toename van het aantal mensen dat online winkelt. Alle Covid-19 maatregelen van de afgelopen weken hebben wel een impact op de manier waarop we onze klanten bedienen. We werken hard om alles snel te leveren. Dus als u een vraag of verzoek heeft, mail app of bel: Info@sherwoodforest.nl of 026-4426203.

  Nieuw:

  Je kan vanaf heden bij ons ook via WhatsApp contact met ons opnemen! Voeg het nummer 026-4426203 toe aan je contacten en je kan ons in WhatsApp een bericht sturen. We reageren hier snel op!

  Openingstijden winkels

  De openingstijden van

  Lees meer »
 7. ''LEKKER'' THUIS TIJDENS CORONA BLOG

  "LEKKER" THUIS DOOR CORONA BLOG

  Hugo Boss Trainingspak

  Merk je ook erg veel hinder door het Corona virus? Dan ben je zeker niet de enige! Zit je ook zoals zoveel in quarintine? We komen met een aantal tips om het zo fijn mogelijk te hebben tijdens de Corona uitbraak. Voor alle mensen die thuis zitten of werken hebben we een aantal hele goede oplossingen! Natuurlijk willen we iedereen heel veel sterkte en kracht wensen voor de aankomende periode. Het is een uitdaging op wereld niveau die vele van ons nog nooit hebben meegemaakt. Wil jij er tijdens de quarentine dagen toch zo comfortabel mogelijk bijzitten? Neem dan even de tijd om deze Fashion Corona Blog te lezen.

  Wij proberen zelf altijd het meest positieve uit een situatie te halen, natuurlijk is het lastig voor iedereen. De beurzen storten in, de grote steden zijn leeg en zo kunnen we nog

  Lees meer »
 8. Herenmode 2020 Tips & Trends

  Herenmode 2020 Tips & Trends

  Hugo Boss Hoodie

  Iedereen wilt er altijd op zijn best bij lopen, en uiteraard op de hoogte blijven van de nieuwste mode! Hier helpen wij graag aan mee, we gaan kijken wat er momenteel erg veel gedragen wordt in de wereld. Wat er populair is in Europa, maar dan met name in Italie, Frankrijk en uiteraard in ons eigen mooie Nederland! Zo gaan wij zelf altijd naar de meest belangrijke mode beurzen om inspiratie op te doen en te kijken wat er speelt in de mode wereld.

  TRUIEN OVERSIZED - HUGO BOSS - EMPORIO ARMANI - EA7 - WOOLRICH

  Laten we gelijk met het dak in huis vallen, deze zomer gaan we een super mooie combinatie zien van streetwear, clean en chique casual. Dat wilt zeggen: Een mooi basis t-shirt van HUGO BOSS met een skinny-fit jeans van HUGO BOSS of een Emporio Armani Jeans

  Lees meer »
 9. Hugo Boss Kleding

  Hugo Boss Kleding

   

  ''Waarom Hugo Boss Kleding?''
  Een van de bekendste merken ter wereld is Hugo Boss kleding. De kwaliteit van de Hugo Boss kleding is altijd extreem hoog en de designs zijn altijd tijdloos maar toch modern! Dit mooie merk verkopen wij uiteraard bij ons in de winkel in Arnhem.


  Hugo Boss Polo

  ''Waarom een Hugo Boss Polo?''
  De polo's van dit prachtige kledingmerk zijn uitermate populair bij jong en oud. De pasvorm van alle Hugo Boss polo's is geweldig! Er is een Hugo Boss Polo voor iedereen want wil jij graag een rustige basis polo? Dan hebben wij altijd meerdere kleuren hiervan op voorraad! Maar ook als jij een wat uitgesproken Hugo Boss Polo zou willen hebben dan ben je bij ons aan het juiste adres! We hebben

  Lees meer »
 10. Versace Jeans Couture

  Versace Jeans Couture

  Vanaf zomer 2020 introduceren wij ons nieuwste merk Versace Jeans Couture. De herenkleding van dit Italiaanse designer merk past perfect bij ons in de winkels. De herenmode van Versace Jeans Couture is heel erg stijlvol en uniek, en bijna niemand doet wat zij doen met hun designs.

  Het design van een Versace Jeans Couture t-shirt is voor de man die wilt laten zien dat hij zich gewaagd durft te kleden. Ook de Versace Jeans Couture Polo valt altijd heel erg goed in de smaak. Verschillende modellen krijgen we binnen, dus zoals je van ons gewend bent is er altijd meer dan genoeg keus! Ook voor de man die zich wat rustiger wilt aankleden krijgen we t-shirts en polo's met een wat minder uitgesproken design! We proberen altijd te kijken hoe we onze klanten zo goed mogelijk kunnen helpen.

  Wat natuurlijk niet weg te denken is uit deze herenmode collectie is het Versace Jeans Couture overhemd. Het

  Lees meer »
Pagina