Sherwood Forest, veelgestelde vragen over bestellingen en COVID-19

Informatie: Bestellingen en Corona virus.

Wij als Sherwood Forest zijn van mening dat onze rol in het bedienen van klanten, juist in deze bijzondere tijd, waardevol is. We willen ervoor zorgen dat onze klanten de producten kunnen bestellen/kopen, in onze winkels of webshop, die ze nodig hebben. De afgelopen weken zien we een toename van het aantal mensen dat online winkelt. Alle Covid-19 maatregelen van de afgelopen weken hebben wel een impact op de manier waarop we onze klanten bedienen. We werken hard om alles snel te leveren. Dus als u een vraag of verzoek heeft, mail app of bel: Info@sherwoodforest.nl of 026-4426203.

Nieuw:

Je kan vanaf heden bij ons ook via WhatsApp contact met ons opnemen! Voeg het nummer 026-4426203 toe aan je contacten en je kan ons in WhatsApp een bericht sturen. We reageren hier snel op!

Openingstijden winkels

De openingstijden van onze winkels blijft zo veel mogelijk hetzelfde! Alleen is er in Arnhem Centrum besloten de koopavond te schrappen. Dus dat betekent:

M 12 - 18
D 10 - 18
W 10 - 18
D 10 - 18 
V 10 - 18
Z 10 - 17
Z 12 - 17

Maatregels winkels

Onze winkels hebben bepaalde maatregelen om het winkelen zo veilig mogelijk te maken voor onze klanten en personeel. Hierbij vragen wij om 1.5 meter afstand van elkaar te houden, en niet meer dan 4 personen tegelijk in onze winkels.

Ook vragen wij u om gelieve niet binnen te komen als u verkouden bent of griep achtige klachten heeft. Onze winkels worden zoals normaal extreem schoon gehouden, en ook hebben wij desinfectie middel voor iedereen die binnenkomt. Het liefst betalen via pin, ons pinautomaat wordt na elke aankoop gereinigd. Contant mag ook, gelieve het geld op de balie te leggen en handcontact te vermijden.

Vragen mbt bestellingen

Voor informatie en advies over Corona maatregelen verwijzen we je naar de laatste updates van de Nederlandse overheid. Volg hiervoor DEZE link. 

1. Kan ik een bestelling plaatsen? Bezorgt Sherwood Forest mijn pakket?
Ja, Sherwood Forest blijft klanten bedienen. Bestellingen rondom Arnhem worden meteen binnen een paar uur geleverd. Andere bestellingen worden verstuurd met PostNL. Wanneer je een afleveradres selecteert, hou er dan rekening mee dat bedrijven mogelijk gesloten zijn en geen pakketten kunnen ontvangen.

2. Worden bezorgtijden beïnvloed?
Om onze klanten van dienst te zijn en tegelijkertijd de veiligheid van onze medewerkers te helpen waarborgen, hebben we onze logistieke processen goed in kaart gebracht en doen er alles aan om alles snel te leveren. De bestellingen binnen ARNHEM en omgeving worden direct na bestelling gebracht! We doen graag een stap extra voor onze klanten.

3. Is het mogelijk items te retourneren?
Ja, je kunt items blijven retourneren. Alleen het verwerken van retouren mogen we pas na 2 weken doen ivm de veiligheid van onze medewerkers.

4. Is het veilig om een pakket te ontvangen?
De kans dat een geïnfecteerd persoon kleding besmet, is heel erg laag. Het risico is ook laag om het virus op te lopen dat COVID-19 veroorzaakt via een pakket dat onderweg is geweest! Informatie over COVID-19 vind je op de informatiepagina's van de Nederlandse overheid.

5. Is het mogelijk om het contact met de chauffeur te verminderen bij het bezorgen van mijn bestelling?
De bezorgers en partners van Amazon hebben het advies gekregen om het contact met klanten te verminderen, bijvoorbeeld door het pakket voor de deur te zetten en een stap terug te nemen. Als identificatie vereist is, wordt deze nu op afstand uitgevoerd.

Merken.

Bij Sherwood Forest herenmode en damesmode in Arnhem werken we met de meest luxe merken. Versace, Woolrich, Emporio Armani, Hugo Boss, Moose Knuckles, EA7, 7 For All Mankind, 

Wensen je een fijne dag en tot snel!

Sherwood Forest Team