Shoppen op afspraak bij Sherwood Forest

Vanaf heden is het weer mogelijk om te shoppen op afspraak. Wat zijn wij daar blij mee! Eindelijk kunnen wij weer klanten in onze winkels ontvangen. Wij hebben dit echt gemist, en wij merken ook dat onze klanten dit gemist hebben. Er zit toch een groot verschil tussen shoppen in de winkel of shoppen via internet. In de winkel kun je de kleding met eigen ogen zien en voelen. Je weet op deze manier direct of iets je aanspreekt of juist niet.

Het is heerlijk om de stoffen van de verschillende items te kunnen voelen. Uiteraard is het ook fijn dat je de kleding kan passen. Je kunt zo een mooie outfit (laten) samenstellen en die vervolgens gelijk passen. Zo weet je direct of iets wel of niet bij elkaar past!

Nieuwe Collectie in de winkels

Wij hebben de afgelopen tijd veel nieuwe collectie binnen gekregen. Wij hebben zoveel mogelijk items gelijk gefotografeerd om alles online te kunnen tonen! We hebben nieuwe collectie van: Armani, Hugo Boss, NomanslandWoolrich, 7 For All Mankind en VersaceZijn jullie net zo benieuwd als ons? Neem dan een kijkje online of maak direct een afspraak met ons!

Afspraak maken met Sherwood Forest

Wil jij vrijblijvend een kijkje nemen bij ons in de winkel? Maak dan direct een afspraak! Het is trouwens helemaal geen probleem als je niks koopt:) Wij vinden het tof dat je al gezellig langskomt.

Wil jij een afspraak maken? Dit kan op de volgende manieren:

Bellen: 0264426203

Mailen: Info@sherwoodforest.nl

Whatsapp: 0264426203

Instagram DM: Sherwoodforest.nl

Facebook: Sherwood Forest Arnhem

Alvast bedankt! Wij staan klaar om je te ontvangen en een geweldige shop ervaring te bezorgen.

Verbouwing

Wij hebben onze winkel sterk verbetert! We hebben geweldig interieur op maat laten maken. Een aantal jaar waren we hier al mee bezig. Door de lockdown hadden wij voldoende tijd om deze plannen uit te werken.