Damesmode in Arnhem

Sinds 1988 is Sherwood Forest de specialist in damesmode in Arnhem. We hebben prachtige merken opgenomen in ons damesmode assortiment. Luxe merken zoals Hugo Boss, Armani Exchange, Nomansland, Woolrich, Moose Knuckles worden bij onze damesmode winkel verkocht op de Bakkerstraat in Arnhem. We zijn door de jaren echt een begrip geworden in Arnhem en in de wijde omgeving! Exclusiviteit vinden wij erg belangrijk, vandaar dat wij met de meest mooie merken voor dames werken.

Sherwood Forest is de merkwinkel voor dames in Arnhem. Als je bij ons in de winkel bent voel je dat onze service echt op nummer 1 staat. Wij schenken heerlijke verse koffie voor al onze klanten. Wij willen dat u met een glimlach bij ons de deur uitloopt. Door ons lange bestaan hebben we een groot aantal vaste klanten, dit komt omdat we heel persoonlijk iedereen zo goed mogelijk willen helpen! Ons team probeert altijd samen met de klant naar de beste oplossingen te vinden. Wij willen graag dat u er helemaal uitziet zoals u er zou willen uitzien!

Wij werken met een gespecialiseerd team die hoogwaardig advies geeft aan de dame die er geweldig uit wilt zien. De meest bijzondere winterjassen, vesten, truien en jurken kun je in ons dameskleding assortiment terug vinden!

Met een Woolrich jas of een Moose Knuckles jas voor dames ben je optimaal beschermd tegen de kou! Deze prachtige jassen beschermen tot -20/-30 graden en zijn heel erg tijdloos! Met de Woolrich Jassen voor dames of Moose Knuckles jassen kun je jaren doen.

De meest populaire Woolrich jassen voor dames zijn: Woolrich Arctic Parka voor dames, Woolrich Boulder Coat voor dames en de Woolrich Bow Bridge voor dames!

Damesmode in Arnhem

Producten 1 tot 20 van 100 in totaal