Moose Knuckles

Moose Knuckles

Moose Knuckles is voor heren en dames erg populair! Door de stoere uitstraling van het canadeze outdoor merk wilt iedereen hier in gezien worden. De Moose Knuckles Q3 jas is voor dames en heren echt geweldig. Super comfortabel en heel erg warm. Momenteel verkopen wij Moose Knuckles voor dames en heren!

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

11 producten

per pagina
 1. NEW
  Moose Knuckles - Q3 Jacket - Grijs - MK2228-M3Q
  Vanaf € 995,00
 2. Moose Knuckles - Trui - Zwart
  Vanaf € 104,96
 3. Moose Knuckles - Jas - Zwart
  Vanaf € 160,96
 4. Moose Knuckles - T-Shirt - Wit
  Vanaf € 69,97
 5. Moose Knuckles - Donsjack - Zwart
  Vanaf € 258,96
 6. Moose Knuckels - Jas - Zwart
  Vanaf € 230,96
 7. Moose Knuckles - Dames 3Q Jacket - Zwart - MK2229L3Q
  Vanaf € 995,00
 8. Moose Knuckles - Kinderjas Unisex - Blauw - MK2633-YBB
  Vanaf € 499,95
 9. Moose Knuckles - Q3 Jacket - Zwart - MK2228-M3Q
  Vanaf € 995,00
 10. Moose Knuckles - Unisex Parka - MK2631YUP - Donkergroen
  Vanaf € 399,95
 11. Moose Knuckles - Winterjas - Beige - M39UJ158
  Vanaf € 529,95
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

11 producten

per pagina

Moose Knuckles

''Welke Moose Knuckles jas past het beste bij mij?'' Het prachtige Canadeze merk Moose Knuckles heeft een groot scala aan jassen. De beste winterjassen, zomerjassen en tussendoor jassen kun je vinden in het assortiment van Moose Knuckles. Het merk heeft de overtuiging dat zij de beste, sterkste en meest luxe jassen ter wereld kunnen maken. Moose Knuckles produceert hun ''Core'' jackets allemaal zelf in Canada! Ze vinden dat niemand dit beter kan dan zijzelf.

Moose Knuckles Jas

Elke Moose Knuckles Jas heeft iets speciaals, of is met een bepaalde reden gemaakt. De Moose knuckles jas is bijna altijd gevuld met dons. Doordat er extra veel donsvulling zit in de jassen van Moose Knuckles zijn ze extra warm. Het dons wordt in speciale zakjes gedaan voordat het in de Moose Knuckles Jas komt, dit zorgt ervoor dat het niks verliest. Ook geeft dit een speciaal effect aan de gebruiker van de jas van Moose Knuckles, de jas gaat namelijk helemaal naar je lichaam zitten!

Moose Knuckles 3Q

De populairste jas van dit Canadeze merk is de Moose Knuckles 3Q jacket! Een hele stoere, iets kortere jas. De Moose Knuckles 3Q heeft op verschillende plekken op de jas hele stoere ritsen. De YKK ritsen geven een hele stoere look aan de Moose Knuckles 3Q. Bij een aantal modellen wordt de sterkste (onbreekbare) YKK rits gebruikt, dit hoort helemaal thuis bij dit stoere merk.

Moose Knuckles Sale

De core jackets vallen nooit binnen de Moose Knuckles Sale. Winkeliers mogen de jassen niet uitverkopen. De Moose Knuckles Sale is erg streng en vaak minimaal, omdat de Moose Knuckles Jassen heel erg populair zijn, zijn ze vaak al in het begin van het seizoen uitverkocht. Wil jij een mooie Moose Knuckles Jas scoren? Zorg dan dat je er snel bij bent!

Moose Knuckles Zomerjas

Ook de Moose Knuckles Zomerjas is erg populair, een stuk minder dik als de mooie winterjassen. Maar zeker erg nuttig voor de lente maanden die nog niet super warm zijn. Door de lichte donsvulling in de Moose Knuckles zomerjas is het een erg lichte jas, en dit is heel erg comfortabel! Niemand wilt een zware jas dragen in de lente/zomermaanden.