The Boxer Club

The Boxer Club

The Boxer Club ondergoed voor mannen is een luxe ondergoed label. The Boxer Club maakt ondergoed voor heren van de beste kwaliteit en wordt vaak gedragen voor mannen die houden van luxe en comfort.

Boxer van The Boxer Club
De Boxer van The Boxer Club is geweldig, de band sluit enorm goed aan en is gemaakt van zacht elestaan. De katoen kwaliteit is geweldig. Heren ondergoed wat iedere man wilt!

Basic T-shirt van The Boxer Club
Het Basic T-shirt van The Boxer Club is gemaakt van 95% katoen en 5% Elestaan voor het optimale comfort. Het T-shirt van The Boxer Club heeft een geweldige pasvorm en kan onder alles gedragen worden! Ondergoed voor heren van de hoogste kwaliteit!

Sokken van The Boxer Club
Zoek jij de perfecte sok die je bij zo goed als elke outfit aan kan? Dan zijn de Bamboe Sokken van The Boxer Club de gene die je moet hebben! Extreem zacht, en super goed tegen vocht.

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

per pagina
 1. The Boxer Club - Sok - Zwart - DEK1010BL
  Vanaf € 7,95
 2. The Boxer Club - Sok - DEK1010BL
  Vanaf € 7,95
 3. The Boxer Club - Sok - DEK1010BL
  Vanaf € 7,95
 4. The Boxer Club - Boxer - Zwart - BC5452
  Vanaf € 19,95
 5. The Boxer Club - Boxer - Grijs - BC5452
  Vanaf € 19,95
 6. The Boxer Club - Boxer - Donkerblauw - BC5452
  Vanaf € 19,95
 7. The Boxer Club - T-shirt - Wit
  Vanaf € 19,95
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

per pagina

Ondergoed voor heren, Bamboe Sokken, Ondershirts voor heren, je vind het allemaal bij dit exclusieve label!

Het ondergoedlabel voor heren The Boxer Club maakt de mooiste boxers voor heren, ondershirts voor heren en sokken voor heren. Het motto van The Boxer Club is simpel: Het beste ondergoed maken voor heren. Dat lukt dit mooie merk heel erg goed. De zachte elestische band van de Boxer van The Boxer Club zit als gegoten! Het ondershirt voor heren is hier perfect om bij te combineren.

BOXER voor heren

De BOXER voor heren van The Boxer Club is geweldig! Hij is zacht en comfortabel, maar voor het oog is de onderbroek voor heren erg stoer. ''Less is more'' bij het zien van de BOXER. Het design is simplistisch en dat geeft juist een luxe feeling aan deze boxer! Iedereen die het ondergoed probeert van The Boxer Club wilt niet graag wat anders meer! Neem een kijkje op de site van The Boxer Club voor nog meer informatie over dit prachtige ondergoed voor heren.

Ondershirt voor heren in het wit

Voor iedereen die een luxe ondershirt voor heren wilt hebben is bij The Boxer Club aan het goede adres! De ondershirts van The Boxer Club zijn met de hand gemaakt van organisch katoen! Dit voel je als je dit luxe shirt in de hand hebt. Erg zacht en licht, en het voelt heel comfortabel aan op de huid bij het dragen.

SOKKEN

Wel eens Bamboe sokken geprobeerd? Zo nee, dan weet je echt niet wat je mist. De bamboe sokken van The Boxer Club zijn naar hun ( maar ook naar ons zeggen ) de beste basic bamboe sok die je kan kopen. De sok zit enorm zacht en het absobeerd vocht! Dus je krijgt ook geen last van stinkvoeten bij het dragen van deze geweldige sokken.