”LEKKER” THUIS TIJDENS CORONA BLOG

Merk je ook erg veel hinder door het Corona virus? Dan ben je zeker niet de enige! Zit je ook zoals zoveel in quarintine? We komen met een aantal tips om het zo fijn mogelijk te hebben tijdens de Corona uitbraak. Voor alle mensen die thuis zitten of werken hebben we een aantal hele goede oplossingen! Natuurlijk willen we iedereen heel veel sterkte en kracht wensen voor de aankomende periode. Het is een uitdaging op wereld niveau die vele van ons nog nooit hebben meegemaakt. Wil jij er tijdens de quarentine dagen toch zo comfortabel mogelijk bijzitten? Neem dan even de tijd om deze Fashion Corona Blog te lezen.

Wij proberen zelf altijd het meest positieve uit een situatie te halen, natuurlijk is het lastig voor iedereen. De beurzen storten in, de grote steden zijn leeg en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Toch zie je overal ter wereld mooie gebeurtenissen plaatsvinden! Muziek in de straten van Italie en de natuur is dankbaarder dan ooit voor deze adempauze.

TRAININGSPAKKEN VAN HUGO BOSS – TRAININGSPAKKEN VAN EA7 – TRAININGSPAKKEN VAN VANTER

Werk je of zit je thuis tijdens de uitbraak van het Corona virus? Dan wil je er natuurlijk wel op je best bijzitten! Niemand gaat in een driedelig pak vanuit huis werken, dit kan je prima in een mooi luxe trainingspak doen! Hier helpen wij graag bij mee, want wij hebben de meest comfortabele trainingspakken in ons assortiment! Trainingspakken van Hugo Boss, of trainingspakken van EA7, of de trainingspakken van VANTER.

HUGO BOSS TRAININGSPAK

Wil jij een mooi Hugo Boss trainingspak tijdens deze bijna verplichte thuis-blijf dagen? We hebben een aantal verschillende! De Hugo Boss trainingspakken zijn super comfortabel en je kan ze met verschillende items combineren. De Hugo Boss trainingsbroek kan je bijvoorbeeld ook aan met een mooie Hugo Boss Polo! Je kunt het natuurlijk ook dragen met een t shirt van Hugo Boss, hier hebben wij er namelijk ook genoeg van!

EA7 TRAININGSPAK

Het EA7 traingspak is een van de best verkochte trainingspakken bij ons in de winkel. De armani trainingspakken zijn super populair, dit komt met name dat het heel erg stijlvol eruit ziet maar toch comfortabel zit. De hele collectie van EA7 is erg comfortabel want het is de sportlijn van het modehuis Armani. Alle items zijn sportief, dus vaak lekker comfortabel! Het leuke aan de veelzijdige EA7 collectie is dat je het allemaal leuk met elkaar kan combineren.

VANTER TRAININGSPAK

Een van de lekkerste trainingspakken die wij in de winkel hebben zijn de trainingspakken van Vanter. Het Vanter trainingspak is gemaakt van geweldig materiaal. Katoen met stretch, de stof is buitengewoon. Niet voor niets een van de best verkochte items. De Vanter collectie kan je met alles combineren. De truien en de trousers van Vanter kan je los kopen. Dus je kan je favoriete vanter trui ook combineren met een jeans!

WINKELS ZIJN OPEN

We hebben alle noodzakelijke maatregelen genomen om toch open te gaan! We willen iedereen altijd zo goed mogelijk kunnen bedienen. Blijf je liever thuis maar wil je toch de vetste items proberen? Wij komen graag bij u langs of u besteld ze online! U kunt onze hele collectie online zien, we brengen het graag langs zodat u het kunt passen. Er kan ter plaatse afgerekend worden dmv tikkie of contant.