Een blik op de zomer

Gelukkig is voor iedere ondernemer de zware ‘corona’ periode achter de rug. Vol trots pakken ondernemers de draad weer op en kijken we met een goede blik de toekomst in. 

Modetrends zomer 2022

Het is inmiddels alweer Juni 2022 en we kijken allemaal uit naar de welverdiende zomervakantie. Wij zijn heel blij dat we onze klanten weer welkom mogen heten in onze winkels. Onze winkels zijn momenteel nog grotendeels gevuld met zomercollectie. Dit seizoen zien we veel setjes terug, denk aan een shirt met een bijpassende zwembroek. Wij doen er alles aan om jou te laten shinen deze zomer! 

Loungewear

In de coronatijd hebben we natuurlijk veel thuisgezeten waardoor een spijkerbroek bijna onnodig was. Inmiddels moeten we toch echt gedag zeggen tegen onze joggingbroeken. Toch is er een oplossing en dat is loungewear. Comfortabele kleding die er toch net wat chiquer uitziet en toch lekker zit. Kennen jullie ons nieuwe merk Vanter al? Dit is hét ideale merk als jij er comfortabel maar toch stijlvol bij wilt lopen. 

Modetrends voor vrouwen

Een pak voor vrouwen zie je steeds vaker terugkomen. We kunnen zeggen dat Japan TKY deze modetrend misschien voort heeft gezet. De pakken voor vrouwen worden steeds hipper. Ook kunnen wij uw bedrijfskleding verzorgen met mooie basics van dit merk, er is altijd een prachtige NOS stock collectie in blazers, broeken in diverse modellen, tops en blouses. Zo hoef je niet meer in een saai pak rond te lopen. Je kunt nu pakken krijgen in leuke kleurtjes of andere leuke patroontjes, waardoor een pak dragen niet altijd heel chique hoeft te zijn.

Japan TKY is een nieuw Nederlands damesmode merk gericht op de carriere vrouw maar ook veel casual styles en de beste basics . De collectie bestaat uit een combinatie van luxe travel kwaliteit die gepaard gaat met een eenvoudig design, waardoor de items geschikt zijn voor elke gelegenheid.

Ook duurzaamheid staat hoog in het vaandel aldus Japan TKY. De collectie bestaat uit blazers, pantalons in de maten xs tot en met xxl. Japan TKY brengt dé stijlen die je nodig hebt. Het is een stijl: niet – seizoens gebonden en niet te opvallend, maar vrouwelijk. Prachtige travel stoffen in uni en bijpassende desssins. 

Ook hebben wij voor dames een prachtige collectie van Nomansland… deze collectie bestaat uit vrouwelijke tops, t-shirts, zomerse jurken en heerlijke broeken. Voor ieder wat wils… 

Wij wensen iedereen een heerlijke zomer toe… en we zien jullie graag terug in een van onze winkels!

Team Sherwood Forest