De mode trends voor de winter en herfst

De echte winter laat gelukkig nog even op zich wachten, maar een echte doorgewinterde modekenner voelt dat het inmiddels al weer tijd is om de garderobe langzaam, met de nadruk op langzaam, weer in te richten op de koudere dagen. Dagen waar de bikini’s  en zwembroeken worden ingewisseld met wollige en gebreide truien en lange mantels. Tijd om de balans op te maken en te kijken welke basics, key pieces en showpony’s we weer uit de kast mogen trekken, maar nog belangrijker: in welk kleurenpalet we deze de komende herfst en winter willen gaan spelen.

In dit blog willen we jou inspireren met dé kleuren voor de herfst en aankomende winter. In onze collectie vindt je voornamelijk fijne winterse neutrale kleuren, afgewisseld met warmere kleuren, zoals donkergroen, donkerblauw en bordeaux rood. 

Vrouwencollectie winter 2021

De vrouwencollectie is kleurrijker dan ooit. 

De collectie van Nomansland bestaat grotendeels uit de populaire Kid Mohair vesten. Ben jij een echte kou kleun? Dan is dit een echte musthave voor jou. Het zit heerlijk comfortabel en je kunt het met alles combineren. Deze vesten zijn een echte investering, je doet hem nooit meer weg.

De vrouwencollectie is dit jaar kleurrijker dan ooit. De prachtige Kid Mohair vesten hebben wij per model in 6 verschillende kleuren. Denk bijvoorbeeld aan fel rood, licht roze en turquoise. 

Mannencollectie winter 2021

Het trainingspak is niet meer weg te denken uit de mode van nu. De mannencollectie is daar ook rijkelijk mee gevuld. Heb jij al gehoord van de track suits van Vanter Official? 

Uiteraard wordt het trainingspak afgewisseld met veel andere prachtige items. Ben jij bijvoorbeeld op zoek naar een klassiek Hugo Boss pak? Check, we got it all! 

Mocht u nou vragen hebben over een bepaalde trend of bepaalde kleding stukken? Stuur ons een berichtje op instagram @sherwoodforest.nl of bel/app ons.

Meer blog artikelen