Herenmode trends

Het afgelopen jaar is een jaar waarin veel verschillende kledingstijlen zijn ontwikkkeld. Daarom gaan wij voor jou de laatste mode op een rijtje zetten. Zodat jij gemakkelijk kan zien wat je leuk vindt en wat er bij jou in de kast ontbreekt.

Modetrend: Oversized

Waarschijnlijk is het je niet ontkomen buiten de deur, oversized kleding. De oversized fit is in het jaar 2020 alleen maar bekender geworden en zou ook alleen nog maar gaan groeien. Maar hoe komt het dat oversized kleding zoveel word gedragen? De grootste reden dat mensen oversized kleding dragen is dat het gewoon ontzettend lekker zit. Doordat je veel meer stof hebt om je in te bewegen zal je het ook niet snel koud krijgen. Kijk bijvoorbeeld naar een oversized Hugo t-shirt, lekkere fit en makkelijk met verschillende outfits te dragen.

Modetrend: Logoprint

Logo’s en slogans op kleding zijn nu al een tijdje trending. In 2021 gaan de merken een stapje verder met de logo print. Beeld je in: het logo van je favoriete merk ontelbaar keer te lezen op je trui of t-shirt. Denk bijvoorbeeld een een polo van Emporio Armani, volledig bedekt met het Armani logo.

Modetrend: Trainingspakken

In het jaar 2020 zijn veel mensen thuis gaan werken. Natuurlijk heb je niet altijd zin om je leuk aan te kleden als je het huis niet uit hoeft. hierdoor zijn de trainingspakken heel erg gegroeit. Maar wat trek je nou aan als je thuis moet werken? Denk aan een VANTER trainingspak. Luxe stof trainingspak met een klein logo. Door dit soort trainingspakken kan je lekker comfortabel thuis werken in je trainingspak en er ook nog goed uit zien voor als je in een videogesprek moet.

Modetrend: Monochrome outfits

Als je rond kijkt op straat, zal het je vaak niet meteen opvallen dat veel mannen in een bepaalde kleur zijn gekleed. Toch zien we steeds vaker dat we voor een stijlvolle set gaan. En dit vaak niet alleen in het zwart, de kleuren beige en roze zijn dit jaar ook erg in. Neem bijvoorbeeld het nieuwe Hugo pak, volledig in een grijze kleur en ook nog met een leuke logoprint.

Mocht u nou vragen hebben over een bepaalde trend of bepaalde kleding stukken? Stuur ons een berichtje op instagram @sherwoodforest.nl of bel/app ons.