Versace Jeans Couture

Vanaf zomer 2020 introduceren wij ons nieuwste merk Versace Jeans Couture. De herenkleding van dit Italiaanse designer merk past perfect bij ons in de winkels. De herenmode van Versace Jeans Couture is heel erg stijlvol en uniek, en bijna niemand doet wat zij doen met hun designs.

Het design van een Versace Jeans Couture t-shirt is voor de man die wilt laten zien dat hij zich gewaagd durft te kleden. Ook de Versace Jeans Couture Polo valt altijd heel erg goed in de smaak. Verschillende modellen krijgen we binnen, dus zoals je van ons gewend bent is er altijd meer dan genoeg keus! Ook voor de man die zich wat rustiger wilt aankleden krijgen we t-shirts en polo’s met een wat minder uitgesproken design! We proberen altijd te kijken hoe we onze klanten zo goed mogelijk kunnen helpen.

Wat natuurlijk niet weg te denken is uit deze herenmode collectie is het Versace Jeans Couture overhemd. Het overhemd maken ze van de mooiste kwaliteit katoen en viscose. De pasvorm van het Versace overhemd is prachtig en precies zoals een Italiaans overhemd zou moeten zitten. Neem online een kijkje naar de Versace Jeans Couture Collectie of shop bij onze herenmode winkel in Arnhem!