Armani Trui

Als je opzoek gaat naar een mooie Armani Trui dan zit je bij ons helemaal goed! Elk seizoen hebben wij de mooiste en beste truien van dit Italiaanse modehuis. Wil je met of zonder capuchon? Of wil je casual of juist netjes? Of wil je misschien liever streetwear? Alles is mogelijk! Bezoek onze herenmode winkel in Arnhem of shop online op SherwoodForest.Nl voor jou nieuwe Armani Trui!
Al meer dan 25 jaar verkopen wij Armani kleding voor herenArmani t-shirts voor herenEA7 jassen voor heren, een Armani trui voor heren en wat ook een enorm populair item is is de EA7 zwembroek! Een erg groot assortiment van EA7, en de andere grote lijn van het modehuis ArmaniEmporio Armani.

Emporio Armani

Emporio Armani is de 2e lijn van de Armani kleding voor heren. Deze lijn wordt speciaal gemaakt voor mensen die van exclusiviteit houden en er enorm goed en stijlvol uit willen zien. Emporio Armani combineert chique en sportief op een ongeëvenaarde manier en dat valt op.
De marketing van Armani zelf is altijd erg goed geweest, zo werd er samengewerkt met David Beckham, Cristiano Ronaldo en Rihanna. Ze hadden al erg vroeg door dat je met grote namen moest samenwerken om goed op te vallen!
Zoals hierboven aangegeven kunt u verschillende lijnen van Armani bij Sherwood Forest vinden. Omdat we al zolang en succesvol Armani verkopen hebben we een erg breed assortiment aan: Armani Schoenen HerenArmani Truien HerenArmani Jassen Heren. Al deze artikelen vinden plaats in onze speciale Armani Corner in onze winkel op de Jansstraat in Arnhem!

EA7

EA7 is de sportieve kant van de Armani kleding voor heren! Dit kan je zien aan de wat speelsere designs, en de iets grotere en opvallendere logo’s die worden gebruikt bij EA7 schoenenEA7 JassenEA7 zwembroek en EA7 T-shirts.
Deze lijn is erg populair en dit komt met name door de iets aantrekkelijkere prijs in tegenstelling tot Emporio Armani. Toch wordt deze lijn meer casual gedragen dan sportief, want je kan de mooie EA7 tshirts makkelijk combineren met een mooie Armani Spijkerbroek.
Als je op vakantie gaat dan mag de EA7 Zwembroek niet missen. EA7 heeft een grote collectie aan mooie zwembroeken.

Armani Exchange

Armani Exchange is gelanceerd in 1991 en was in eerste instantie alleen bedoeld voor de Amerikaanse markt. Door het grote succes is het merk sinds 2018 ook naar Europa gekomen. Armani Exchange is bedoeld voor de jonge Armani fan! De prijzen zijn commercieel en de stijl is super modern!

Meer blog artikelen