Woolrich jassen heren / Woolrich jassen dames

”Aan het kijken naar een Woolrich Jas?”
Ben jij aan het kijken naar Woolrich jassen heren of Woolrich Jassen dames? Wij hebben al jaren een hele grote collectie op voorraad van Woolrich jassen voor heren en dames. Woolrich is al jaren erg populair bij jong en oud! Woolrich maakt altijd de mooiste producten van de meest luxe kwaliteit. De parka’s van Woolrich beschermen bijna allemaal tot -20 graden! Dus als je warm door de winter wilt gaan dan is een Woolrich jas voor heren of een Woolrich jas voor dames de ideale oplossing!
Alle Woolrich jassen zijn gevuld met dons. Dit zorgt ervoor dat ze erg licht zijn en heel erg comfortabel zitten. Alle Woolrich jassen zijn ook in stroken gestikt (BINNENKANT) dit houdt het dons altijd op zijn plek.

Woolrich Jas Heren, de Arctic Parka

”Waar staat de Woolrich Arctic Parka voor?”
De Woolrich Arctic Parka heren is de meest populaire winterjas voor heren. De arctic parka voor heren wordt al meer dan 50 jaar gemaakt en is een van de meest gewilde jassen wereldwijd! Dit komt natuurlijk door het tijdloze model van de Woolrich arctic parka voor heren. De Woolrich Arctic Parka is de laatste jaren ook verkrijgbaar zonder bont: Woolrich Arctic Parka NF. De Woolrich jas zoals je hem kent, maar dan zonder bont!
De Woolrich Blizzard jacket is ook een model van Woolrich wat erg vaak verkocht wordt! De Woolrich Blizzard jacket is een iets zakelijkere jas. De Woolrich blizzard Jacket is te herkennen aan de geblokte stiksels.